23 Haziran 2014 Pazartesi

Çikolata kaplı çilek yapımı

 Tam da mevsimindeyken,meyveyi çikolatayla yemeyi sevenler için,çikolataya batırılmış çilekler yerinde olacaktır.Çocukların  severek iştahla yiyeceği bu tatlı meyveleri özel misafirleriniz yada davetleriniz için de hazırlayabilirsiniz.Bitter yada beyaz ve sütlü çikolatayı benmari usulü ( sıcak suyun içine bir kabı koyup kabın içine çikolatalar kırılır ve suyun buharıyla erir) eritip sapları koparılmamış çilekleri bu sıvı haldeki çikolataya batırın.Dilerseniz antep fıstığı,hindistan cevizi,dövülmüş fındık yada cevize bulayıp bu şekilde soğutucuya koyup bekletin.                                                                                                                                                                                                                                       

 
                                     alıntıdır      


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...